søndag den 28. oktober 2012

VELKOMMEN TIL EN ISKOLD DRØMMEMORGEN.


Ja sådan een var det i morges, så selvom jeg har et (nyt) forsæt om kun at udgive 1 indlæg dagligt, ja så jeg allerede nu afvige og vise jer fotos fra imorges. Kan simpelthen ikke lade være at dele denne frost-oplevelse med jer og håber fotos falder i smag...

...Så jeg håber, at I vil slentre en tur i min iskolde have og nyde tidspunktet i morges, hvor frosten veg for solen og plusgraderne.

Elsker disse øjeblikket hvor nu’et stærkt triumferer og siger:”Husk at nyde mig netop i dette øjeblik – om lidt er jeg afløst af et nyt!”.

Dejligt sådan at stoppe og og bare suge til sig af øjeblikkets magi!
Velkommen indenfor - husk de uldne strømper...

Håber du nød turen...

6 kommentarer:

 1. Så fik du også frostbilleder, smukt ser det ud, det må vi sige. Desværre er det vist slut for denne gang, men smukke billeder, du har taget.
  Kh Lisbeth

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Lisbeth! Jep, haven ser betragteligt mere lækker ud i frost end i regn&blæst som idag...tror ikke der er mange blade tilbage når vi når til eftermiddagen - desværre!

   Kh Katinka

   Slet
 2. Ja, det var virkelig en smuk morgen, som efterfulgtes af en smuk dag. Håber du har nydt hele dagen incl. den ekstra time :)

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Med småbørn i huset sover vi ikke tiden væk, så sikke en effektiv havedag vi havde igen igår - giver en dejlig ro i maven, når fluebenene efterhånden sættes ud for havens efterårsopgaver:0)

   Mange hilsner fra Katinka

   Slet
 3. Smukke frost billeder :-) Jeg var også ude med kameraet i weekenden og forevige magien.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og sikke fine fotos du også fik i hus:0)

   Mange hilsner fra Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka