lørdag den 29. september 2012

VISUEL KOBLING MELLEM UDE OG INDE
Jeg er stor tilhænger af, at ude og inde spiller sammen og har en fælles logik. Her taler jeg i stil, udtryk og nerve – og i dette indlæg viser jeg kort, hvordan jeg vælger blandt andet at arbejde med farvelinks mellem ude og inde i mit hjem/min have.

Aqua-farverne kan gøre mig salig. Jeg synes de er smukke med deres rene og luftige indtryk. I hjemmet arbejder jeg med disse i samspil med hvid, sort og grå som baggrund for de øvrige farver. Jeg synes paletten er brugbar til mange strukturer og farver og jeg lader naturlige materialer og små pift i klare farver være udgangspunktet for husets indretning.


I haven har jeg også valg at tilføre de aqua-blå detaljer med finfølelse, for netop at videreføre logikken og genkendelsen fra husets indretning, så her er der ingen rød tråd, men en blå linje.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka