tirsdag den 25. september 2012

TAK OG HJERTELIG VELKOMMEN TIL ALLEKære alle jer der er begyndt at klikke forbi min nye blog!

ET VARMT VELKOMMEN!

Siden Fru Friis i slutningen af sidste uge på eget initiativ (men et dejligt og hjælpsomt et!) lavede lidt reklame for at synliggøre min blog, er det gået fantastisk fremad med besøgstal såvel som kommentarer!

Tusind tak til Fru Friis og velkommen til alle jer, der nu - og forhåbentlig fremover -  vil læse med! Jeg er glad og forundret over den begejstring, venlighed og imødekommenhed jeg mødes med i haveblogverden.
Har indtil nu forsøgt at skrive tilbage til alle jer som byder mig velkommen og sender hilsner, men begynder at ane, at jeg ikke kan følge med og måske vil komme til at glemme nogle - uden det er min hensigt.

Så derfor:
Tak til hver og én for jeres søde ord, engagement og respons – både til jer der melder jer som faste læsere og jer der klikker forbi min blog i ny og næ! I er alle velkomne og jeg sætter oprigtigtalt pris på jeres hilsner, vinkler og tilbagemeldinger.

Håber vi fremover sammen vil kunne skabe en masse, dejlig haveglæde. Jeg sprudler i hvert fald af skrivelyst og brænder for at formidle alverdens sager omkring haver til jer alle, så jeg håber bekendtskaberne varer ved lang, lang til fremover.

– Og der er altid plads til nye læsere af min haveblog, for her har kvm'erne ingen betydning!

Mange venlige hilsner og god aften fra

Katinka Raabymagle
8 kommentarer:

 1. Kære Katinka

  Sjældent har jeg da set en ny haveblogger med så stor skrivekløe, som du udviser. Det er en fornøjelse at bladre rundt i indlæg-på-indlæg og læse dine inspirerende tekster.

  At du er rosenelsker ser man også straks - skønt for mig at finde en "lidelsesfælle" :)

  Jeg glæder mig til at følge med her og til at dykke lidt dybere ned i din blog end tiden endnu har tilladt.

  Endnu en gang tak for gode og gavnlige kommentarer til mit rosendilemma. Jeg er helt sikker på at jeg nu har valgt rigtigt ved at bestille 20 stk. Alnwick Rose.

  Mange hilsner fra Ulla

  SvarSlet
 2. ... og nu er kommentarkoderne også pist-væk. Skønt :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de varmende ord i første kommentar og et "YES" til denne – gør godt sådan en kold og våd septemberdag!

   Er så glad for, at jeg kunne hjælpe lidt til med dit rosenvalg (spændt på fotos til sommer!) – skriv endelig hvis du får nye dilemmaer i den kategori, så lover jeg at hjælpe!

   Og ja roser er noget særligt og det er både en forelskelse og en lidelse sådan at være ramt af deres særlige udstråling! Min mormor mener faktisk, at jeg er kodet fra min oldefar, der elskede og kærrede sig om sine roser i en grad, så det stadigt huskes her mange år efter hans død – at min rosenkærlighed altså skulle ligger i generne! Det ved jeg nu ikke rigtig, men synes historien er hyggelig:0)

   Mange hilsner fra Katinka

   Slet
  2. Bestemt. Men jeg medgiver at ikke-have folk ryster på hovedet, når de hører om min rosenpleje...

   Slet
  3. Ja! Og min mand synes til tider de får lige lovligt meget kærlighed og omsorg - og begriber ikke at der altid liiiige er plads til en til (mindst). Men det skal der jo være...;0)

   Slet
 3. der er altid plads til én mere her i blog-verdenen :) endnu engang velkommen til :)

  SvarSlet
 4. Jeg husker så godt den første tid herinde i havebloguniverset - jeg var helt euforisk over at møde så mange ligesindede.
  Jeg bliver stadig glad i låget af at blogge nu 2 år senere - Min mand siger at han altid kan se på mig når jeg haveblogger, for så sidder jeg og smiler til computeren.

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka