mandag den 3. september 2012

HOUSEWARMING PÅ INSEKTHOTEL

I går var vi til høstmarked på Aarstidernes gård Krogerup (nær Helsingør), som også i år var en herlig oplevelse for store og små. Et rent og sundt økologisk mekka for en hulens masse børnefamilier især.

Det er virkeligt også et ganske vidunderligt sted de der har og som med orkanstyrke puster til min trang til at flytte helt derud hvor pladsen ikke måles i noget så småligt som i meter og hvor grønsager dyrkes i sådan et omfang, at man helt glemmer hvad en grønthandler egentligt er for en størrelse. Derude hvor vejret trækkes roligt og dybt og det eneste der her kan komme i vejen, er frygten for i samme åndedrag at indhalere et af luftens mange summende insekter.


DIY Insekthotel

Apropos insekter så kunne man i år kreere sin egen pindekasse - også kaldet insekthotel. Sådan en boks med hulrum og sprækker der bare skal hænge og vente på, at havens småkryb flytter ind. Sådan et hotel fik vi også med sammenhørigt engagement lavet til børnenes koncenterede glæde – farverig vil den nu ikke være mange dage endnu, med forhåbentligt snart velbesøgt og med høj beboelsesprocent.   

2 kommentarer:

 1. Så artig og spennende for liten og stor, dette har jeg ikke sett før.

  God onsdag til deg også, fra Marit.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde Marit!

   Ja fint projekt som alle kan være med til, og som lærer de små, at der skal være plads til alle!

   Dejlig dag og mange havehilsner fra
   Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka