søndag den 23. september 2012

HJÆLP TIL KOMMENTAR-PROBLEMER, TAK


Kære alle.

Har i går modtaget en del kommentarer, der omhandler, at min blog vist driller lidt, når man vil skrive en kommentar.
Ord som kommentarmoderator, kommentarfilter og bogstavskode er blevet nævnt og høfligt er jeg blevet bedt om at slå dem fra. Kan kun finde kommentarmoderator i mine blogindstillinger (søgning iver nul resultater på andre ord) og de er efter hvad der vises slået fra…

Hvad betyder dette? Kan nogle af jer flinke læsere hjælpe mig?...Og hvad gør jeg lige…?
Kan ikke se noget fra min sideaf bloggen om hvad der driller, så jeg er pænt frustreret lige nu (er meget mere på sikker grund i layout-sager og tegneprogrammer end i sådanne indstillingsmæssige problematikker) og har lyst til at sparke til computeren…

Så please derude – vil jo så nødigt have at min blog skaber frustration ude hos jer læsere, så håber uendeligt meget på hjælp i denne sag, så jeg også når i haven i dag og ikke bare sidder her og klikker rundt på mystiske indstillingsskemaer og bliver mere og mere indebrændt.
På forhånd tak + mange hilsner fra Katinka

8 kommentarer:

 1. Hej Katinka - jeg kom lige forbi dit nødråb på din fine blog og vil gerne prøve at hjælpe. For at komme af med koderne skal du gå ind under indstillinger, og under indlæg og kommentarer kan du så slå ordgenkendelse fra. Det kunne ganske rigtigt være rart at slippe for dem som læser.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Marie.

   Stort tak fordi du vil hjælpe! Kan ikke finde noget der hedder ordgenkendelse, men ordbekræftelse. Kan det være det samme? Har nu sået det fra og krydser fingre for det vil hjælpe.

   Mange hilsner fra Katinka

   Slet
  2. Det kan jeg hurtigt checke.

   Slet
  3. Jo, det virkede. herligt!!

   Slet
 2. STORT TAK FOR HJÆLPEN!!! Det er skønt med sådan en håndsrækning:0)

  SvarSlet
 3. STORT TAK FOR HJÆLPEN!!! Det er skønt med sådan en håndsrækning:0)

  SvarSlet
 4. STORT TAK FOR HJÆLPEN!!! Det er skønt med sådan en håndsrækning:0)

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka