tirsdag den 11. september 2012

EN SPRØD FORGLEMMELSE.Havde glemte alt om disse fotos, som jeg tog med min telefon sidste søndag.

På Krogerup Avlsgård faldt jeg nærmest over disse pang-arvede rækker af salat. Smukke og sprøde. En fræk og virkningsfuld komposition af rød salat, rucola og en stærkt lysegrøn krølsalat. Vidunderlig synes jeg - og sjov at implementere i bede også.

Rucolaen linker så smukt til de andre salater med sine skarpgule blomster og rødlige stængler, når den vokser ud af sit sprøde ungdomsstadie. At rækkerne samtidigt krummer sig i landskabet og forstærker dets liljer, giver salaten helt LandArt-status.
Godt tænkt - og flabet at noget så kraftfuldt i kulør kan være ganske økologisk!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka