lørdag den 15. september 2012

COURGETTE BLACK BEAUTY - DA GANSKE KØN TRODS ALT!

"Black Beauty" hedder disse skinnende courgette-planter, som jeg såede i foråret. Spændt har jeg ventet på at møde disse skønheder, men deres grokraft har ikke været nær så eksplosiv som de almindelige sorter, som jeg nok fremover vil vende blikket mod. De her har haft lidt nykker og jeg har måttet væbne mig med tålmodighed på, at de gjorde deres indtræden på havescenen. Nu høstes der regelmæssigt, men ikke i en sådan grad, at det er muligt med faste leverancer til naboer og venner. Alle planter står i krukker og spande og deres store blade giver et efterstræbt udtryk af frodighed på terrassen og i haven.

Og om courgetterne ligefrem er både sorte og smukke vil jeg forholde mig naturligt skeptisk til. Oversolgt er de nok blevet og navnets berettigelse vist tages med mere salt end courgetterne i sig selv kræver for at blive udvandede, men fine i smag og form er de da…


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka