fredag den 31. august 2012

LAD OS SÅ BEGYNDE

– VELKOMMEN TIL BLOGGEN ”HAVEPLANER & PLANTEBEGEJSTRINGVelkommen til en blog der tager udgangspunkt i mit eget haverum og mine egne grønne erfraringer. En blog om det at blive rundtosset af lykke, når haven lykkes og viser sig fra sin smukke side, om stauder, roser, buske, træer – ja om alt det man støder på, når man er i haven. Om glæder og ærgrelser, vidunderlige indfald og skæve ideer.
Velkommen til en blog med glimt i øjet, smil på læben og ikke bare jord under neglene…

 Lidt noter og stikord til nærmeste fremtid.


Jeg har glædet mig sådan til at komme i gang – håber du fremover vil dele min begejstring og værdsætte mine planer.

Med venlig hilsen
Katinka Raabymagle


4 kommentarer:

 1. Har lige siddet helt stille, næsten en hel time foran skærmen herhjemme. Har bare ladet vaketøjet og gulvvask passe sig selv, og istedet bare nydt og nydt din herlige blog.
  Varmt velkommen til haveblogland - kan godt se du allerede er milevidt foran :-) Glæder mig meget til at følge dig, og lade mig inspirere...
  Hilsen Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Susanne.

   Netop set din kommentar og jeg blev SÅ glad! For pokker det er jo netop det scenarie jeg ønsker - at folk skal begejstres og huske alt det vidunderlige haven byder på... Så må de praktiske gøremål fortrænges for en stund:0)

   Mange hilsner fra Katinka

   Slet
 2. Hej Katinka.
  Hjerteligt velkommen i blogland. Dejlig blog du har. Du har godt nok været ihærdig med alle de indlæg du allerede har lagt ud. Godt Fru Friis fandt dig, så vi andre også fik øjnene op for, at du er kommet med. Du har allerede overhalet mig i antal faste læsere. Jeg har været på i 9 måneder. Så folk synes du har en inspirerende blog. Jeg vil også melde mig på banen som fast læser og glæder mig til at følge med. Du vil opdage, at det ikke nødvendigvis kun er på nettet vi udveksler idéer og erfaringer. Vi har også af og til blogtræf forskellige steder i landet, forskellige tager initiativ. Når man har fået sat ansigt på folk, oplever man sidenhen at møde folk igen til plantemarkeder, åbne haver og foredrag. Nye venskaber opstår og inden man ser sig om, laver man aftaler om at følges ad til arrangementer. En helt ny verden åbner sig, og det er dejligt med nogen at nørde sammen med. Så du har masser at glæde dig til. Velkommen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Malene.

   Tak for din lange og dejligt oplysende kommentar (har simpelthed misset kommentarer på dette første indlæg...). Tak!

   Spændt på hvad bloglivet må føre med sig (pt lidt ømme skrivefingre, to lettere forsømte drenge, en mand der synes det er et fantastisk - og ret tidskrævende - projekt jeg har gang i, samt en have der ikke helt får så meget omsorg som ellers;0)).

   Så jeg sprudler af skrivelyst og hvis du klogeligt lader romantikken blomstre, så vil jeg forsøge at bidrage med at lade begejstringen boble;0)

   Mange hilsner fra
   Katinka

   Slet

Kommentar bliver læst med interesse og glæde - og jeg vil være dig taknemmelig for, at du tog dig tiden.

Kærlig hilsen Katinka